Spring til indhold

Vil du flyve i helikopter? 

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så læs med her. Nu er det nemlig muligt at få sin helt egen private tur i en helikopter. Det kan være, at det virker lidt skræmmende for nogen. Men de færreste ved, at det faktisk er meget mere sikkert at flyve helikopter, end det er at køre bil. 

 

Læs mere her for at finde den helt rigtige helikopteroplevelse. Man kan vælge mellem mange forskellige byer, som man ønsker at opleve fra luften. Det kan være en spændende oplevelse at eksempelvis se København fra 400 meters højde. Samtidig kan man se alle de små bygninger, som til forveksling kan ligne små LEGO-huse.  

 Fra ide til virkelighed 

Vi mennesker har siden vores opstandelse elsket at skabe. Man kan argumentere for, at vi mennesker helt grundlæggende er skabt til at se vores ideer og tanker udvikle sig til noget. Det gælder både de håndgribelige og de mere abstrakte skabelser. På Den Store Danske på nettet kan man blive klogere på, hvad Ellehammer gjorde med sine gode ideer.  

Han har i alt omkring taget patent på 300 ideer. Det gælder blandt andet for ideen om øl-automater og karburatorer af petroleum. Han er mest berømt for sine mange forsøg på at flyve. Ellehammer byggede også selv fly. Det sidste, som han konstruerede, blev kaldt for en skrueflyver. Det er det, som vi i dag kender som helikopteren.  

Drømme om oplevelser 

Vi mennesker elsker også at drømme om at opleve ting. Faktisk er vi så heldige i dag, at hvis man går rundt og har en drøm om at eksempelvis opleve noget, så kan den også blive til virkelighed. Det fungerer næsten på samme måde som med de gode ideer. Lige som ideer kan blive til virkelighed, så kan drømme det også. Hvis bare man ønsker det sig nok.        

 Derfor kan man bare tjekke ind på det berømte internet og finde sin næste helikoptertur-oplevelse. Internettet er desuden noget, som en anden smart person fandt på. Ideen virkede i starten urealistisk. Men hårdt arbejde skulle resultere i, at ideen nu er en realiseret ting på verdensplan. Internettet er lige som helikopteren kommet for at blive.