Spring til indhold

Find de rigtige gardiner til dit køkken

Køkkenet er hjemmets hjerte, og det sted hvor familien samles. Det er derfor vigtigt at skabe et hyggeligt køkken, hvor der er plads til hele familien. Et hyggelig, og praktisk køkken, skal dekoreres med de helt rigtige gardiner.  

Få speciallavet gardiner til køkkenet 

Mange køkkenvinduer kræver specielt syet gardiner, med de helt rigtige mål. Det kan godt betale sig at du får speciallavet gardiner, sådan at de passer perfekt til dit køkken. Gardinerne kan være med til at give dit køkken et helt personlig præg. Du kan vælge at have gardiner med mønster og farver, for at give et personlig look, eller du kan vælge mere afdæmpede gardiner. Der findes utrolig mange fine gardiner på markedet, du skal vælge de som passer ind i dit køkken. Gardiner til køkkenet, skal både være smukke, og praktiske på samme tid, da køkkenet er et sted man bruger meget. Du vil gerne at gardinerne skal skærme for indsyn, og sol, men samtidig være en personlig detalje i indretningen. Nogen vælger også at have blondegardiner, som kan være fint, hvis du har et mere moderne køkken indretning, kontraster i indretningen giver ofte rummet personlighed. 

Populære gardiner til køkkenet 

Mange dansker vælger at købe plissegardiner efter mål til køkkenet. Plissegardiner kan nemlig købes efter mål, og du kan derfor få gardiner som passer perfekt til køkkenet. Hvis du vælger at have plissegardiner efter mål, så har du investeret i nogle gardiner, som du vil blive glad for. Et populært valg er plissegardiner med up and down funktion, som giver en meget fleksibel lysregulering til køkkenet. Med et plissegardin, med up and down regulering, så kan du selv bestemme hvilken del av vinduet, gardinet skal dække. Det er derfor en af de mest fleksible gardintyper på markedet, og en af grundene til at den er blevet så populær.