Categories
Diverse

Flyt køkkenet ud i det grønne

Det er rigtig mange nye sommerhusejere rundt i det danske land, da sommerhus markedet har haft en historisk optur i 2020. Hvis du er en af de heldige, som har fået fingrene i et sommerhus, så drømmer du måske om et udendørskøkken? Læs med her, for gode råd til, hvordan du får råd til et lækkert køkken i det grønne. 

Skab den helt rigtige sommerhusidyl

Mange køber sommerhus for at få mulighed til at komme ud i naturen. Det skal selvfølgelig også være en funktionelt og hyggelig sommerhus indenfor, men for mange er haven og udendørsarealet det vigtigste. Hvis du er glad for at lave mad, så er det oplagt at du sørger for at lave et udendørskøkken. Med en udendørskøkken, så kan alle dagens timer tilbringes ude i det grønne. Et køkken som befinder sig ud ei haven, skal være simpelt og enkelt udformet, gerne sådan at det står i en naturlig forlængelse af selve sommerhuset. Der er selvfølgelig en god ide at have en køkkenvask, og rindende vand, samt en rummelig bordplade. Det er også nødvendig med noget opbevaringplads. Du skal selvfølgelig også have en god gril, hvor du kan stege dagens selvfangede fisk.

Hvis du har svært ved at finansiere det nye køkken, så kan du se på muligheden for at låne lidt af pengene. Læs mere om dine lånemuligheder på basisbank. Hvis du har orden i finanserne, og er i stand til at følge en tilbagebetalingsplan, så er et online lån en god finansieringsmulighed. Se her, for at sammenligne forskellige lån.

Gør det selv- spar penge

Hvis du kan svinge en hammer, så er et udendørskøkken faktisk et overskueligt projekt. I princippet har du kun brug for en bordplade, og nogle skabe, samt værktøjet til at skru det hele på plads. Det kan selvfølgelig være du skal have hjælp til installering af vand og køkkenvask, men ellers kan du gøre meget af arbejdet selv. Det kan være en god ide at inviterer venner og familie forbi en weekend, hvor I sammen får lavet et køkken. Det hele afsluttes selvfølgelig med et lækker måltid, kreeret i det nye udendørskøkken. Du kan spare penge på at genbruge materiale fra andre projekter, eller ved at finde billig køkkeninventar på loppemarkeder og i genbrugsforretninger. Når det er et udendørskøkken, så må det gerne have et lidt råt udtryk.

For at skabe den helt rigtige grønne stemning i køkkenet, så er det en god ide at dekorere køkkenet med grønne planter, og krydderurter. Det hele må selvfølgelig meget gerne være noget som kan indgå i maden.

Categories
Diverse

Find de rigtige gardiner til dit køkken

Køkkenet er hjemmets hjerte, og det sted hvor familien samles. Det er derfor vigtigt at skabe et hyggeligt køkken, hvor der er plads til hele familien. Et hyggelig, og praktisk køkken, skal dekoreres med de helt rigtige gardiner.  

Få speciallavet gardiner til køkkenet 

Mange køkkenvinduer kræver specielt syet gardiner, med de helt rigtige mål. Det kan godt betale sig at du får speciallavet gardiner, sådan at de passer perfekt til dit køkken. Gardinerne kan være med til at give dit køkken et helt personlig præg. Du kan vælge at have gardiner med mønster og farver, for at give et personlig look, eller du kan vælge mere afdæmpede gardiner. Der findes utrolig mange fine gardiner på markedet, du skal vælge de som passer ind i dit køkken. Gardiner til køkkenet, skal både være smukke, og praktiske på samme tid, da køkkenet er et sted man bruger meget. Du vil gerne at gardinerne skal skærme for indsyn, og sol, men samtidig være en personlig detalje i indretningen. Nogen vælger også at have blondegardiner, som kan være fint, hvis du har et mere moderne køkken indretning, kontraster i indretningen giver ofte rummet personlighed. 

Populære gardiner til køkkenet 

Mange dansker vælger at købe plissegardiner efter mål til køkkenet. Plissegardiner kan nemlig købes efter mål, og du kan derfor få gardiner som passer perfekt til køkkenet. Hvis du vælger at have plissegardiner efter mål, så har du investeret i nogle gardiner, som du vil blive glad for. Et populært valg er plissegardiner med up and down funktion, som giver en meget fleksibel lysregulering til køkkenet. Med et plissegardin, med up and down regulering, så kan du selv bestemme hvilken del av vinduet, gardinet skal dække. Det er derfor en af de mest fleksible gardintyper på markedet, og en af grundene til at den er blevet så populær.