• Forside
  • Mig & min madblog
  • Opskrifter
  • Kogebog

Raw Snickers – Raw Nutty Caramel Chocolate Bars

24. september 2013 By Camilla 15 Comments

snickers
I weekenden var jeg en tur i sommerhus med en gruppe skønne veninder. Jeg havde lovet at stå for aftensmad og dessert. Desserten var disse virkelig lækre raw snickers. De smager super syndigt, men indeholder hverken sukker, mel eller mælkeprodukter. Prøv dem – virkelig!

Raw Snickers
Du skal bruge (til ca. 10 stykker)
Bund:
16 dadler
1 dl mandler
1 dl rå cashewnødder
1/2 tsk salt
evt. lidt vand

Peanutbutter lag:
2 store spsk peanutbutter
8 dadler
1 spsk kokosolie
evt. lidt vand

Karamel lag:
16 dadler
1 dl rå cashewnødder (eller macadamianødder)
1/2 tsk salt

Chokolade*:
2-3 spsk kokosolie (uden smag)
3 spsk raw kakaopulver
1 spsk dadelsirup

snickers1edit

Fremgangsmåde:
Alle ingredienserne til bunden kommes i en foodprocessor/minihakker og der køres indtil du har en tyk dejagtigkonsistens. Fordel dejen i en form beklædt med bagepapir. Kom i køleskabet, mens du laver peanutbutter laget.
Peanutbutterlage, karamellaget og chokoladen laves på samme måde: kom ingredienserne fra hver liste i en foddprocessor/minihakker og blend til du har en ensartet masse.
Kom først peanutbutterlaget oven på bunden. Kom den i køleskabet, mens du laver karamellaget. Fordel karamellaget og kom igen kagen i køleskabet.
Lav chokoladen og kom også den på kagen i et tyndt lag. Kom kagen i køleskabet minimum et par timer inden du skærer den ud i mindre stykker inden servering.

*Du kan også vælge at smelte lidt god chokolade og komme på, så er kagen ikke 100% raw, men stadig virkelig lækker.

snickers2

Velbekomme

________

Ses vi på bloglovin, facebook eller instagram? :)

RELATEREDE INDLÆG

  • Dekadent mørk chokoladetrøffel kage med nøddebundDekadent mørk chokoladetrøffel kage med nøddebund
  • Sweet potato brownies med kikærte chocolate chip cookie dough toppingSweet potato brownies med kikærte chocolate chip cookie dough topping
  • Bønnebrownie-trifli a la tiramisuBønnebrownie-trifli a la tiramisu
  • Vafler med peanutmelVafler med peanutmel
« Friske vietnamesiske forårsruller med soya/lime sauce
Krydret Mango-æble chutney »

Filed Under: Dessert, Kager, Søde sager & lækkerier Tagged With: chocolate, chokolade, glutenfri, lavkarbo, lchf, lowcarb, paleo, raw, sukkerfri, sund snack

Comments

  1. Cathrine says

    24. september 2013 at 08:28

    De ser jo bare top lækre ud! Jeg tlnkte på hvor du køber RAW chokolade pulveret? :) Eller kan man evt. bruge alm kakaopulver (for mig betyder raw ikke rigtigt noget særligt ;) )

    Svar
    • Camilla says

      24. september 2013 at 11:35

      Raw kakaopulveret kan købes i helseforretninger. Du kan sagtens bruge alm. kakaopulver i stedet – mængden skal nok tilpasses lidt, da raw kakaopulver er lidt kraftigere i smagen :)

      Svar
      • Cathrine says

        24. september 2013 at 11:58

        Lækkert! Kan dog se jeg også skal have lidt dadelsirup, så jeg må nok hellere bestille en viivaa pakke når jeg nu er i gang ;)

        Svar
        • Camilla says

          24. september 2013 at 13:23

          :D

          Svar
  2. Maya says

    24. september 2013 at 18:41

    MUUUUUMS! Den må jeg simpelthen prøve, mums mums mums…
    Er det usaltede cashew? :-)

    Hilsen maya!
    http://www.mayadroem.dk

    Svar
    • Camilla says

      25. september 2013 at 06:20

      Jep, usaltede cashewnødder :)

      Svar
  3. Piskeriset says

    24. september 2013 at 21:12

    Jeg er allerede lidt forelsket i dem – er straks røget på den lange liste over ting, jeg vil prøve :-)

    Svar
  4. Caroline Sylvester says

    24. september 2013 at 22:40

    De ser alt for lækre ud! Jeg har alle ingredienser på nær dadelsirup – tror du jeg kan erstatte det med noget andet? Akaciehonning måske?

    Svar
    • Camilla says

      25. september 2013 at 06:19

      Ja det tror jeg godt du kan :)

      Svar
  5. Sofie says

    25. september 2013 at 07:47

    Åh hvor lækkert – og så endda næsten sundt! :D

    Svar
  6. Maiken/dronningemad says

    25. september 2013 at 09:42

    Aaaargh Camilla, det er ondt! De ser fantastiske ud – og har jo næsten det hele i køkkenskabene… :)

    Svar
  7. Malene says

    25. september 2013 at 19:42

    Hej :)
    Sikke dog en lækker og spændende opskrift. Den skal helt klart snart afprøves.
    Jeg vil dog lige høre, om man kan bruge andet end kokosolie, da jeg ikke er helt vild med den smag, som det giver?
    Og om kagerne kan fryses ned uden at miste noget af smagen?
    Mvh. Malene

    Svar
    • Camilla says

      25. september 2013 at 20:56

      Du kan fx bruge kokosolie uden smag eller måske du kan bruge smør (?)
      Jeg ved ikke om de kan fryses – de nåede slet ikke så langt her. Men forestiller mig da at de kan fryses og så blot tages op i god tid inden servering, hvor de så får lov at tø op i køleskabet :)
      Camilla

      Svar
  8. Helle says

    17. februar 2015 at 16:39

    Åhr de ser lækre ud!
    Kan man bruge paranødder i stedet for cashew? Både til bund og karamel :)

    Svar
    • Camilla says

      17. februar 2015 at 16:47

      Det tror jeg sagtens, men jeg har ikke selv prøvet.
      Hvis du prøver, så meld endelig tilbage hvordan resultatet blev :)

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Smag på maden – fordi rigtig mad smager bedst!

Velkommen! Her er hverdagsmad og gode råvarer i overflod, samt ekstreme mængder grøntsager! Læs mere...

HVAD SØGER DU?

FØLG MED PÅ

  • 
  • 
  • 

INSTAGRAM

Load More...
Follow on Instagram

NYESTE INDLÆG

Grønt&Skønt

Bestil et signeret eksemplar af Grønt & Skønt

Fennikel

It’s fall, y’all! 8 opskrifter med efterårsgrøntsager

Grønt&Skønt

KONKURRENCE: Vind Grønt & Skønt

collage1

Grønt & Skønt

SE OGSÅ

DSC_0491-001

Æble-kanel pandekager

morgenmad-hytteost-chiafrø-opskrift-1

Morgenmadsfavorit med hytteost & chiafrø

DSC_0248

Dadler i baconsvøb

DSC_0357

Spicy frikadeller – low-carb

_DSC1043

Vaniljekranse fra stenalderen

græskarsuppe-opskrift-1

Suppe Søndag: Græskarsuppe med sprød grønkål

Alle rettigheder forbeholdes© 2018 Smag På Maden