Proteinpandekager

proteinpandekager

Disse proteinpandekager er lette, luftige, smager super godt og så er de helt uden mel og sukker!
De kan bruges både som morgenmad, mellemmåltid eller dessert.

Du skal bruge (til 8-10 små pandekager)

2 æg
1/2 banan
1 spsk fromage frais
1 scoop proteinpulver*
1 skvæt mælk
1/2 tsk kanel
1/4 tsk kardemomme
1 tsk bagepulver
Lidt Huskfibre, hvis du synes dejen er for våd
et pift citronsaft

*Proteinpulver med vaniliesmag er at foretrække til denne opskrift. Bruges i stedet chokolade så undlad kanel, kardemomme og citronsaft

Fremgangsmåde
Pisk alle ingredienserne sammen, så dejen er fri for klumper. Lad den hvile lidt, så den kan samle sig lidt.
Varm en pande op med lidt smør/olie og bag pandekagerne. De skal vendes når det ryger lidt fra kanterne og overfladen er fast (pandekager uden mel er lidt mere porøse end tradtionelle pandekager og det er derfor vigtig ikke at vende dem for tidligt, da de så vil falde fra hinanden).

Kan serveres varme med lidt peanutbutter og frisk frugt.

Jeg laver ofte en stor portion og fryser dem ned enkeltvis med et stykke madpapir imellem, så er det lige til at tage et par stykker op og varme i mikroovnen.

Jeg er ikke særlig god til at drikke proteinshakes og disse pandekager er derfor et super alternativ for mig, da man på grund af det tilsatte proteinpulver får en god portion protein indenbords, hvilket er vigtigt efter træning.

 

3 tanker om "Proteinpandekager"

  1. Pingback: Chocolate&Banana proteinpandekager | Smag på maden

  2. Pingback: Krydret æblesmør - Smag på maden

  3. Pingback: International pandekagedag |

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>