• Forside
  • Mig & min madblog
  • Opskrifter
  • Kogebog

Istid af Sabine Murati // ESKIMO DELUXE

11. juli 2014 By Camilla Leave a Comment

_DSC2711‘Jeg elsker is’, sådan indleder Sabine Murati sin e-bog ‘Istid‘. En e-bog med opskrifter på sunde is – is uden mejeriprodukter, hvidt sukker, gluten og e-numre.
I e-bogen viser Sabine hvor let du kan fremstille lækker, mundvandsdryppende og velsmagende is af gode naturlige råvarer. Bogen indeholder 27 opskrifter på lækre sunde is og med opskrifter lige fra hindbærsorbet til Chocolate Chip Cookie Dough Ice Cream er der noget for enhver smag. Der er både opskrifter på relativt traditionelle is som vanilieis og chokoladeis, samt is i den mere eksperimenterende boldgade som pistacieis med broccoli og avocadosorbet med tropiske frugter.
Ingen af opskrifterne kræver en ismaskine og de er hurtige og lette at gå til.

Skærmbillede 2014-07-11 kl. 10.05.24e-bogen indledes med et kort afsnit om motivationen for e-bogens tilblivelse, samt en lille øjenåbner hvor ingredienserne i en typisk softice nævnes, bl.a. hærdet vegetabilsk fedtstof, skummetmælkspulver, emulgator af vegetabilske fedtsyrer, natriumcarboxymethylcellulose, guargummi ogcarrageenan – for blot at nævne et par af ingredienserne på listen.

Jeg vil ikke ligge skjul på at jeg synes det er en rigtig god e-bog – lækre og enkle opskrifter af naturlige og gode ingredienser. Med denne her bog i hånden er du bestemt klar til en sommer fyldt med is – og det endda helt uden mavepine!

e-bogen koster 100 kr. og kan købes på Sabines blog ‘My Paleo Pantry’.

Jeg har fået lov til at dele en af opskrifterne fra bogen med jer, så her får I en opskrift på en sund udgave af den klassiske eskimo-is; en Eskimo Deluxe!

ESKIMO DELUXE
Opskriften er direkte gengivet fra e-bogen ‘Istid’ af Sabine Murati
Du skal bruge (til 4 personer):
150g cashewnøddesmør
300g frosne, meget modne, bananer
100g Medjool dadler, udstenede
2 tsk. vanillepulver
200g solbær, friske eller optøede
Solbær til pynt
Chokoladesauce (opskriften findes i bogen)

Cashewnøddesmør, frosne bananer (skær i skiver), Medjool dadler og vanillepulver kombineres i en foodprocessor. Blend massen til den er ensartet og klumpefri, det kan godt tage 5min.
Isen er nu halvfrossen og rimeligt tynd i konsistensen.
Mos nogle af solbærrene lidt inden alle bærerne vendes i ismassen.
Hæld i en lufttæt beholder og stil i fryseren i 60-90 minutter.

Portionsanret isen og pynt med solbær og chokoladesauce.
_____

Tip: Jeg har også lavet isen med hasselnøddesmør og det fungerer altså også vældig godt! Solbær kan erstattes af andre bærtyper, evt. en blanding.

_DSC2690 _DSC2705

OBS: Indlægget er sponseret, men ordene og holdningerne er mine egne. Jeg ønsker ikke at indgå samarbejde omkring produkter, steder eller lignende, hvor jeg ikke kan stå mere end 100% inde for produktet og det som bliver formidlet. Som en sidebemærkning, for samarbejde kan man kontakte c.thelin@gmail.com

 

« Salat med spinat, friske ærter & hasselnødder
Low-carb hotdogs med syltet spidskål, rabarberdip & hjemmelavet remoulade »

Filed Under: Alt det andet, Dessert, Søde sager & lækkerier Tagged With: anmeldelse, banan, cashewnøddesmør, chokolade, dadler, is, istid, lavkarbo, lchf, lowcarb, mejerifri, paleo, solbær, vaniljepulver

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Smag på maden – fordi rigtig mad smager bedst!

Velkommen! Her er hverdagsmad og gode råvarer i overflod, samt ekstreme mængder grøntsager! Læs mere...

HVAD SØGER DU?

FØLG MED PÅ

  • 
  • 
  • 

INSTAGRAM

Load More...
Follow on Instagram

NYESTE INDLÆG

Grønt&Skønt

Bestil et signeret eksemplar af Grønt & Skønt

Fennikel

It’s fall, y’all! 8 opskrifter med efterårsgrøntsager

Grønt&Skønt

KONKURRENCE: Vind Grønt & Skønt

collage1

Grønt & Skønt

SE OGSÅ

5 retters menu 190513 024-001

Sprøde ovnstegte kartoffelstænger med hjemmelavet rødvinssauce

DSC_0192-001

Sommersalat med spinat, jordbær og mango

_DSC2830

Kødboller på spyd & spidskålssalat med skovjordbær

kikærter

Suppe Søndag: Spicy sweet potato-suppe med sprøde kikærter

græskarsuppe-opskrift-1

Suppe Søndag: Græskarsuppe med sprød grønkål

DSC_1211

Rucolasalat med blåbær, cashewnødder & æblebalsamico

Alle rettigheder forbeholdes© 2018 Smag På Maden