• Forside
  • Mig & min madblog
  • Opskrifter
  • Kogebog

Grillet svinemørbrad med spicy BBQ-marinade

29. august 2013 By Camilla 1 Comment

svinemørbrad
Til min fødselsdag i tirsdags fik vi, sammen med den lækre multifarvede blomkålssalat, denne virkelig gode grillede svinemørbrad med en spicy BBQ-marinade.

Marinaden er virkelig lækker og jeg har tidligere brugt til til at marinere kylling i, så det duer den altså også rigtig godt til  :smile:

Grillet svinemørbrad med spicy BBQ-marinade
Du skal bruge (til 4 personer):

1 afpudset svinemørbrad (ca. 500 g)

Marinade:
5-6 dadler – befriet for sten
1 dåse tomatpuré (ca. 280 g)
1 lille rød chili
5 cm frisk ingefær (skrællet)
3 fed hvidløg
Saft af 1 lime
3 spsk tamari (eller soja)
lidt vand (ca. 1/2 – 1 dl)

Sådan:
Først laves marinaden: Alle ingredienser kommes i en blender/minihakker/foodprocessor og køres til en jævn masse.

Kom mørbraden i en pose og hæld marinaden over. Luk posen godt til og vend posen rundt så marinaden fordeles over hele mørbraden. Lad det trække et par timer i køleskabet.

Tænd grillen og grill mørbraden til den har en kernetemperatur på 69 grader (brug et stegetermometer). Vend mørbraden ofte, så den bliver grillet på alle sider.
Skær mørbraden ud i skiver på ca. 1 cm tykkelse.

NB: Mørbraden kan også sagtens laves uden grill. Brug i stedet en grillpande og steg mørbraden på alle sider til den ligeledes har en kernetemperatur på 69 grader.

DSC_0060

Velbekomme!

RELATEREDE INDLÆG

  • Fødselsdagslagkage – uden mel og sukkerFødselsdagslagkage – uden mel og sukker
  • Chokoladesøde hasselnøddetærter med ricottaChokoladesøde hasselnøddetærter med ricotta
  • Sommersalat med spinat, jordbær og mangoSommersalat med spinat, jordbær og mango
  • Æggekage med pølser, gulerødder og persilleÆggekage med pølser, gulerødder og persille
« Æggekage med pølser, gulerødder og persille
Kålsalat med æble, tranebær og cashewnødder »

Filed Under: Retter med svinekød Tagged With: fødselsdag, grill, lavkarbo, lchf, low-carb, paleo, palæo

Trackbacks

  1. Kålsalat med æble, tranebær og cashewnødder - Smag på maden siger:
    30. august 2013 kl. 07:53

    […] med den grillede svinemørbrad og den multifarvede blomkålssalat, fik vi også denne lækre kålsalat. Til brylluppet i weekenden […]

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Smag på maden – fordi rigtig mad smager bedst!

Velkommen! Her er hverdagsmad og gode råvarer i overflod, samt ekstreme mængder grøntsager! Læs mere...

HVAD SØGER DU?

FØLG MED PÅ

  • 
  • 
  • 

INSTAGRAM

Load More...
Follow on Instagram

NYESTE INDLÆG

Grønt&Skønt

Bestil et signeret eksemplar af Grønt & Skønt

Fennikel

It’s fall, y’all! 8 opskrifter med efterårsgrøntsager

Grønt&Skønt

KONKURRENCE: Vind Grønt & Skønt

collage1

Grønt & Skønt

SE OGSÅ

bolsjebedesalat

Sprød salat med spidskål, bagte bolsjebeder og salte mandler

stegtauberginesquash

Salat med stegt aubergine & squash

DSC_1352

Frisk & spicy salat med mango, chili og persille

kærlighed

En slags low-carb brændende kærlighed

fennikelsuppe-grønkål-opskrift-1

Suppe Søndag: Fennikelsuppe med grønkål

bønnebrownie-tiramisu-opskrift-1

Bønnebrownie-trifli a la tiramisu

Alle rettigheder forbeholdes© 2018 Smag På Maden