• Forside
  • Mig & min madblog
  • Opskrifter
  • Kogebog

Fennikel-spidskålssalat

15. april 2013 By Camilla 7 Comments

DSC_0478
Sammen med de lækre spicy frikadeller lavede jeg denne salat med spidskål og fennikel. Den er yderst simpel at lave, men virkelig lækker. Skøn, sprød og meget velsmagende!

Fennikel-spidskålssalat
Du skal bruge – til 1 person
1/8 spidskål
1/2 fennikel
1 lille håndfuld friske mynteblade
1 tsk honning
3 spsk æblecidereddike

Fremgangsmåde
Skyl spidskål og fennikel. Skær det fint på et mandolinjern (eller skær det i tynde strimler med en kniv). Hak myntebladene fint (gem et par hele blade til ovenpå). Vend det hele rundt i en skål.
Rør honning og æblecidereddike sammen. Hæld det over spidskål, fennikel og mynte. Lad det trække 10-15 min inden servering.

DSC_0494
DSC_0456
Velbekomme  :smile:

RELATEREDE INDLÆG

  • Spidskålssalat med fennikel, æble & dildSpidskålssalat med fennikel, æble & dild
  • Lakseroulade med spidskålssalat og aspargesLakseroulade med spidskålssalat og asparges
  • Fennikelfræs vol. II – med spidskål & gulerodFennikelfræs vol. II – med spidskål & gulerod
  • Suppe Søndag: Fennikelsuppe med grønkålSuppe Søndag: Fennikelsuppe med grønkål
« Spicy frikadeller – low-carb
Spicy tomat- og mangosalat med avokado og fennikel »

Filed Under: Salater med kål Tagged With: fennikel, lchf, low-carb, paleo, spidskål

Comments

  1. Maria says

    15. april 2013 at 08:36

    fantastisk kombination – jeg elsker simpelthen fennikel :-) Min datter syntes de er mega sjove og siger de ligner en pibefløjte og man kan jo kun give pigebarnet ret :-)

    jeg skal faktisk ha fennikel til aftesmad i dag, i selvskab med broccoli, tun, abrikos og græskarkerner – jeg glæder mig allerede :-)

    God dag søde camilla

    kh Maria

    Svar
    • Camilla says

      15. april 2013 at 09:31

      Jeg har først for nyligt fået øjnene op for fennikel, men er virkelig blevet fan.
      Øj, det lyder sørme også som en lækker kombination du skal have dig i aften, det kan jeg godt forstå du ser frem til :)
      Du må også have en skøn dag søde Maria
      – Camilla

      Svar
  2. stine says

    15. april 2013 at 12:13

    Mmmm det lyder godt, jeg elsker fennikel men bruger det alt for sjældent.. god dag :)

    Svar
    • Camilla says

      15. april 2013 at 15:20

      Ja fennikel er virkelig godt.
      Det er en relativt ny grøntsag for mig, så jeg er igang med at eksperimentere med den :) Tak – du må også have en god dag!
      – Camilla

      Svar
  3. Dennis Laursen says

    2. oktober 2016 at 00:09

    Vil man ikke kunne gøre salaten lidt ekstra lækker med ristede mandler? :)

    Svar
    • Camilla says

      6. oktober 2016 at 15:03

      Jo det lyder da som en god ide at tilføje mandler :-)

      Svar

Trackbacks

  1. Lakseroulade med spidskålssalat og asparges - Smag på maden siger:
    5. maj 2013 kl. 08:19

    […] lakserouladen spiste jeg en spidskålssalat med fennikel, et par blancherede asparges og en tomat. Dét var god […]

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Smag på maden – fordi rigtig mad smager bedst!

Velkommen! Her er hverdagsmad og gode råvarer i overflod, samt ekstreme mængder grøntsager! Læs mere...

HVAD SØGER DU?

FØLG MED PÅ

  • 
  • 
  • 

INSTAGRAM

Load More...
Follow on Instagram

NYESTE INDLÆG

Grønt&Skønt

Bestil et signeret eksemplar af Grønt & Skønt

Fennikel

It’s fall, y’all! 8 opskrifter med efterårsgrøntsager

Grønt&Skønt

KONKURRENCE: Vind Grønt & Skønt

collage1

Grønt & Skønt

SE OGSÅ

DSC_0306-001

Tomatsalat med spinat og aubergine

_DSC3477

Shreklige grøntsagsfladbrød

DSC_0357

Spicy frikadeller – low-carb

DSC_2072

Rucolapesto med mandler

mørbradgryde

Mørbradgryde med blomkål/broccoli-ris

asparges

Grillede grønne asparges

Alle rettigheder forbeholdes© 2018 Smag På Maden